×

Responsabilitate socială

Cel mai bun gust, la cea mai înaltă calitate

Succesul produselor Nutline se bazează pe un nivel de calitate constant ridicat. Pentru a asigura acest lucru, testele de calitate sunt efectuate în toate etapele procesului de fabricație, de la controlul materiilor prime și până la ambalaje. În plus, se lucrează în mod constant pentru îmbunătățirea produselor noastre în beneficiul consumatorilor noștri. Procesarea celor mai bune ingrediente, precum și luarea în considerare a recomandărilor nutriționale științifice actuale joacă un rol central.

Ingrediente delicioase și savuroase

Doar produsele de înaltă calitate părăsesc fabrica noastră. Pentru asta, clienții noștri au încredere că folosim întotdeauna ingrediente și materii prime sigure și de înaltă calitate. Livrarea unor produse premium este provocarea noastră.

Calitate garantată cu tradiție

După mulți ani de experiență, putem aprecia cel mai bine calitatea unică. Procesăm doar materii prime selectate și perfecte. Încă de la selecția din țările de origine acordăm atenție unei garanții indispensabile de prospețime. Parteneriatul nostru cu furnziorii se bazează pe încredere și responsabilitate.

Istoria Cashew

„Honest Cashew” – este o nouă inițiativă a companiei Intersnack si reprezintă încă o acțiune importantă în obținerea unui lanț de aprovizionare sustenabil. Prin această inițiativă, un proces complet transparent de achiziție și procesare a nucilor caju, generăm locuri de muncă sigure, contribuim la crearea unor venituri decente pentru muncitorii si fermierii implicați în proces și împiedicăm exploatarea copiilor prin muncă.

Sperăm că ne veți susține și ne veți urmări mai departe în călătoria noastră

https://www.honest-cashew.com/