Pesto cu caju
Ingrediente:
1 buchet de busuioc
120 ml ulei de măsline
1 buchet de usturoi
60 gr. parmezan, proaspăt
75 gr. caju, prăjite și sărate
Sare și piper după gust
Preparare
Scoateți frunzele de busuioc și curățați usturoiul.
Puneți frunzele de busuioc și usturoiul cu ulei de măsline în blender.
Adăugați caju-ul și parmezanul fin și amestecat bine încă o dată.
Dacă este nevoie, adăugați mai multă sare și piper după gust.
Păstrat cu ulei de măsline și păstrat într-un recipient etanș, pesto se poate păstra la frigider cel puțin o lună.
Poftă bună!
InValorinutriţionale:
Carbohidraţi , 4 gr., 2 %
Grăsimi , 29 gr., 41 %
Proteine, 6 g, 12 %
Kcal, 299, 15 %
Grăsimi saturate , 6 g, 30 %