Cantuccini cu caju
Ingrediente
250 gr. făină
180 gr. zahăr
1 linguriță praf de copt
2 pachete de zahăr vanilinat
½ flacon aromă de migdale amare
1 vârf de sare
25 gr. unt la temperatura camerei
2 ou ă
175 gr. de nuci prăjite
Preparare
Pentru aluat, combinați făina, zahărul, praful de copt, zahărul vanilinat, aroma de migdale amare și sarea pe spațiul de lucru. Faceți o gaură în centru și adăugați untul și ouălele.
Frământați ingredientele până când aluatul devine lipicios.
Se adaugă bucațile de caju și se folosește un vârf de făină pentru a modela aluatul într-o bilă. Se răcește timp de 30 de minute.
Tăiați aluatul în 6 bucăți. Formați fiecare piesă într-un sul lung de 25 cm.
Aliniați o tavă de copt cu pergament. Puneți rulourile pe tavă, lăsând aproximativ 8 cm între fiecare.
Se coace într-un cuptor preîncălzit la 200° C pentru aprox. 15 minute. Se lasă să se răcească și se taie rulourile pe diagonală în felii groase de 1 cm.
Așezați biscuiții pe tava de copt și prindeți-le din nou timp de 10 minute la 200 ° C, până când cantuccinii se rumenesc.
Lăsați cantuccini să se răcească, astfel încât să rămână drăguțe și crocante.
Poftă bună!
InValorinutriţionale:
Carbohidraţi, 81 gr., 30 %
Grăsimi , 20 gr., 29 %
Proteine, 12 gr., 24 %
Kcal, 552, 28 %
Grăsimi saturate , 6 gr., 30 %