×

Notificare de redirecționare

Vei fi acum redirecționat către . Te rugăm să ții cont că nu avem influență asupra conținutului și procesării datelor de pe paginile externe. Mai multe informații poți găsi în politica noastră de confidențialitate.

Confirm

Salată de spanac cu struguri, gorgonzola și caju

Ingrediente:

200 gr. frunze proaspete de spanac
150 gr. struguri roșii
3 linguri de otet de cidru
2 linguri de muștar fierbinte
1 lingură de miere
3 linguri de ulei de măsline
Sare si piper
100 gr. gorgonzola
75 gr. caju prăjite si sărate
50 gr. caise uscate

Preparare

Tăiați, spălați și uscați spanacul.

Spălați și tăiați în jumătate strugurii, îndepărtând semințele, dacă este necesar. Combinați oțetul de cidru, muștarul, mierea și uleiul de măsline pentru a face sosul și asezonați cu sare și piper după gust.

Amestecați spanacul, strugurii și sosul într-un bol.

Tăiați subțire gorgonzola.

Serviți amestecul de spanac și struguri gratinat cu caju, caise uscate și felii de gorgonzola.

Salata are un gust senzațional servit cu baguette și o sos crema aioli.

Poftă bună!

InValorinutriţionale:

Carbohidraţi , 20 gr., 7 %

Grăsimi , 29 gr., 41 %

Proteine, 10 gr., 20 %

Kcal, 380, 19 %

Grăsimi saturate , 9 gr., 45 %

Articolul precedent
Cantuccini cu caju
Articolul următor
Pesto cu caju