×

Notificare de redirecționare

Vei fi acum redirecționat către . Te rugăm să ții cont că nu avem influență asupra conținutului și procesării datelor de pe paginile externe. Mai multe informații poți găsi în politica noastră de confidențialitate.

Confirm

Cantuccini cu caju

Ingrediente

250 gr. făină
180 gr. zahăr
1 linguriță praf de copt
2 pachete de zahăr vanilinat
½ flacon aromă de migdale amare
1 vârf de sare
25 gr. unt la temperatura camerei
2 ou ă
175 gr. de nuci prăjite

Preparare

Pentru aluat, combinați făina, zahărul, praful de copt, zahărul vanilinat, aroma de migdale amare și sarea pe spațiul de lucru. Faceți o gaură în centru și adăugați untul și ouălele.

Frământați ingredientele până când aluatul devine lipicios.

Se adaugă bucațile de caju și se folosește un vârf de făină pentru a modela aluatul într-o bilă. Se răcește timp de 30 de minute.

Tăiați aluatul în 6 bucăți. Formați fiecare piesă într-un sul lung de 25 cm.

Aliniați o tavă de copt cu pergament. Puneți rulourile pe tavă, lăsând aproximativ 8 cm între fiecare.

Se coace într-un cuptor preîncălzit la 200° C pentru aprox. 15 minute. Se lasă să se răcească și se taie rulourile pe diagonală în felii groase de 1 cm.

Așezați biscuiții pe tava de copt și prindeți-le din nou timp de 10 minute la 200 ° C, până când cantuccinii se rumenesc.

Lăsați cantuccini să se răcească, astfel încât să rămână drăguțe și crocante.

Poftă bună!

InValorinutriţionale:

Carbohidraţi, 81 gr., 30 %

Grăsimi  , 20 gr., 29 %

Proteine, 12 gr., 24 %

Kcal, 552, 28 %

Grăsimi saturate , 6 gr., 30 %