×

Salată de spanac cu struguri, gorgonzola și caju

Ingrediente:

200 gr. frunze proaspete de spanac
150 gr. struguri roșii
3 linguri de otet de cidru
2 linguri de muștar fierbinte
1 lingură de miere
3 linguri de ulei de măsline
Sare si piper
100 gr. gorgonzola
75 gr. caju prăjite si sărate
50 gr. caise uscate

Preparare

Tăiați, spălați și uscați spanacul.

Spălați și tăiați în jumătate strugurii, îndepărtând semințele, dacă este necesar. Combinați oțetul de cidru, muștarul, mierea și uleiul de măsline pentru a face sosul și asezonați cu sare și piper după gust.

Amestecați spanacul, strugurii și sosul într-un bol.

Tăiați subțire gorgonzola.

Serviți amestecul de spanac și struguri gratinat cu caju, caise uscate și felii de gorgonzola.

Salata are un gust senzațional servit cu baguette și o sos crema aioli.

Poftă bună!

Informaţii nutriţionale:

Carbohidraţi , 20 gr., 7 %

Grăsimi , 29 gr., 41 %

Proteine, 10 gr., 20 %

Kcal, 380, 19 %

Grăsimi saturate , 9 gr., 45 %

Articolul precedent:
Cantuccini cu caju
Next post
Pesto cu caju