×

Cantuccini cu caju

Ingrediente

250 gr. făină
180 gr. zahăr
1 linguriță praf de copt
2 pachete de zahăr vanilinat
½ flacon aromă de migdale amare
1 vârf de sare
25 gr. unt la temperatura camerei
2 ou ă
175 gr. de nuci prăjite

Preparare

Pentru aluat, combinați făina, zahărul, praful de copt, zahărul vanilinat, aroma de migdale amare și sarea pe spațiul de lucru. Faceți o gaură în centru și adăugați untul și ouălele.

Frământați ingredientele până când aluatul devine lipicios.

Se adaugă bucațile de caju și se folosește un vârf de făină pentru a modela aluatul într-o bilă. Se răcește timp de 30 de minute.

Tăiați aluatul în 6 bucăți. Formați fiecare piesă într-un sul lung de 25 cm.

Aliniați o tavă de copt cu pergament. Puneți rulourile pe tavă, lăsând aproximativ 8 cm între fiecare.

Se coace într-un cuptor preîncălzit la 200° C pentru aprox. 15 minute. Se lasă să se răcească și se taie rulourile pe diagonală în felii groase de 1 cm.

Așezați biscuiții pe tava de copt și prindeți-le din nou timp de 10 minute la 200 ° C, până când cantuccinii se rumenesc.

Lăsați cantuccini să se răcească, astfel încât să rămână drăguțe și crocante.

Poftă bună!

Informaţii nutriţionale:

Carbohidraţi, 81 gr., 30 %

Grăsimi  , 20 gr., 29 %

Proteine, 12 gr., 24 %

Kcal, 552, 28 %

Grăsimi saturate , 6 gr., 30 %